Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
В категория „Съвети за тренировки" ще откриете статии свързани с тренировки, упражнения и различни видове физическа активност. За да получите желаният резултат от упражненията е необходимо тренировките ви да бъдат максимално ефективни. За целта правилното трениране и изпълнение на движенията е от съществено значение. В SportRespect.com можете да получите добри съвети за това как да подобрите техниката на изпълнение на упражненията, как да постигнете желаната цел, също така и често срещани грешки, които биха попречили на всичко това.
Идеи за ползотворни тренировки вкъщи и на открито Идеи за ползотворни тренировки вкъщи и на открито
07.01.2022г. Категория: Съвети за тренировки
Виж предложенията ни за спортни аксесоари и екипировка за качествена и резултатна тренировка вкъщи или на открито. Грабни свежа идея и разнообрази тренировъчния си режим.
Остани си вкъщи и тренирай Остани си вкъщи и тренирай
18.03.2020г. Категория: Съвети за тренировки
В условията на текущата ситуация в страната, когато трябва да прекарваме деня си вкъщи, сме притиснати от въпроса „Какво да правим?".
5 упражнения във вода, които ще се отразят чудесно на вашата фигура 5 упражнения във вода, които ще се отразят чудесно на вашата фигура
22.06.2016г. Категория: Съвети за тренировки
Упражненията във водата са прекрасен начин да комбинирате полезното с приятното. Можете умело да се възползвате от Вашата почивка край морето или басейна, като я комбинирате със спорт и да изваете тялото си много бързо.
Как да стегнем корема бързо, лесно и ефективно? Как да стегнем корема бързо, лесно и ефективно?
25.04.2016г. Категория: Съвети за тренировки
Всеки иска да има хубав и стегнат корем, но без трениране, това няма как да се случи. Повечето хора не поддържат своето тяло, поради липсата на време. В тази статия ще Ви запознаем с три лесни, кратки и доста ефективни упражнения, които за отрицателно време ще Ви доведат до желания резултат.
Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината? Какво трябва задължително да знаем преди да отидем в планината?
22.04.2016г. Категория: Съвети за тренировки
Всички знаят, че разходките сред чистия въздух са много полезни, активното движение и тихите планински поляни действат на психическото и физическото състояние на всеки човек. Нашата страна е една от най-богатите на необятни, красиви и обширни гледки и места. Планината освен да пленява със своята красота, крие хиляди опасности и предизвикателства и затова трябва да сме подготвени когато я посещаваме.
Скачане на въже – лесна и ефективна тренировка за цялото тяло Скачане на въже – лесна и ефективна тренировка за цялото тяло
20.04.2016г. Категория: Съвети за тренировки
Скачането на въже е познат, забавен и ефикасен начин за сваляне на излишни килограми, стягане на всички мускулни групи, подобряване на координационните умения и подсилване на нервната система. Изчислено е, че за около 15 мин. скачане на въже се изгарят 200-300ккал. Скачането на въже е много полезно за всички спортисти, като допълнение и доусъвършенстване на уменията в основния спорт.
Горещ спорт за двойки Горещ спорт за двойки
15.04.2016г. Категория: Съвети за тренировки
За много хора най-голямото хоби е спортът и са безкомпромисни, когато стане дума за тяхната най-голяма страст. Но тренирането по двойки има много предимства пред това да тренираш сам. Тръпката се увеличава, когато комбинираш любимото занимание с любимия човек. Това е прекрасна възможност да правиш това, което обичаш и то в компанията на най-близкия човек.
5 грешки, които не трябва да допускат начинаещите бегачи 5 грешки, които не трябва да допускат начинаещите бегачи
21.03.2016г. Категория: Съвети за тренировки
С настъпването на пролетния сезон възможностите за спортуване значително се увеличават. Не е необходимо да се затваряме в залата или вкъщи за да спортуваме. Сред природата, зеленината, пеещите птички, дългите алеи, лъчите на слънцело и лекия пролетен вятър се тренира най-хубаво, най-добре и най-пълноценно.
Как да се отървем бързо от мускулната треска? Как да се отървем бързо от мускулната треска?
07.03.2016г. Категория: Съвети за тренировки
Всеки човек, който спортува е изпитал поне веднъж неприятното чувство на болката от мускулната треска. За някои тя е едно от най-неприятните усещания след тренировка, а за други това е признак за добре свършена работа.
Полезни съвети и препоръки за начинаещи плувци Полезни съвети и препоръки за начинаещи плувци
22.02.2016г. Категория: Съвети за тренировки
Специалистите твърдят, че плуването е един от най-комплексните спортове, който развива и усъвършенства всички функции на организма, влияe блaгoтвopнo въpxy диxaтeлнaтa и cъpдeчнocъдoвaтa cиcтeмa, нepвнo-мycĸyлния aпapaт, оформя хармонично и стройно тяло. Освен това плуването е спорт с оздравително и закаляващо действие върху съвременния човек.
5 упражнения за стегнато дупе 5 упражнения за стегнато дупе
17.02.2016г. Категория: Съвети за тренировки
Всяка жена иска да бъде красива, привлекателна, добре изглеждаща със стегнато и оформено тяло. Повечето жени се примиряват с фигурата си и се ограничават в избора си на дрехи точно поради липсата на стегнат корем и стегнато дупе. Хубавата новина е, че ако работите усърдно и постоянно, храните се с подходящата храна и пиете достатъчно вода, стегнатото дупе ще бъде явен и виден факт.
Загрявката - ключът към ефективна тренировка Загрявката - ключът към ефективна тренировка
02.02.2016г. Категория: Съвети за тренировки
Загрявката е една важна част от тренировъчния процес, която голяма част от хората пропускат, изпълняват неправилно или недостатъчно. Загрявката е напълно необходима за мускулите и ставите преди тренировка.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех