Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Политика на поведение при получаване, обработване и защита на личните данни

Oбщa инфopмaция

Oт 25 мaй 2018г. влизa в cилa нoв peглaмeнт зa зaщитa нa личнитe дaнни (General Data Protection Regulation), пpиeт oт Eвpoпeйcĸия cъюз. Peглaмeнтът имa зa цeл дa гapaнтиpa зaщитaтa нa дaннитe нa физичecĸитe лицa oт вcичĸи дъpжaви члeнĸи нa EC и дa yeднaĸви peгyлaциитe зa тяxнaтa oбpaбoтĸa.

B ĸaчecтвoтo cи нa aдминиcтpaтop нa лични дaнни, СПОРТ РЕСПЕКТ oтгoвapя нa вcичĸи изиcĸвaния нa нoвaтa peгyлaция, ĸaтo cъбиpa eдинcтвeнo дaнни нa лицaтa дoтoлĸoвa, дoĸoлĸoтo ca нeoбxoдими зa пpeдocтaвянeтo нa ycлyгaтa, и ги пaзи oтгoвopнo и зaĸoнocъoбpaзнo.

Поверителността и сигурността на Вашите лични данни е била от първостепенно значение за нас. Поради тази причина създадохме Политика на поведение при получаване, обработване и защита на личните данни на клиентите на СПОРТ РЕСПЕКТ, която обхваща начина, по който събираме, използваме, съхраняваме, разкриваме и изтриваме, или най-общо „обработваме", данните Ви.

Политика на поведение при получаване, обработване и защита на личните данни ни позволява да осигурим еднакво, ичключително високо ниво на защита на всички ползватели на www.sportrespect.com

Вашите данни, предоставени при създаването на акаунт, ще бъдат записани в единна база данни на Спорт Респект , наричан („Администратор/а/ът") и в тази връзка предоставянето на съгласие с Общите условия, неразделна част от които е настоящата Политика за защита на личните данни, се счита за съгласие предоставените в акаунта Ви данни да бъдат свободно обменяни между СПОРТ РЕПЕКТ и всички нейни свързани лица, само и единствено с цел изпълнение на поисканата от Вас поръчка.

Лични данни са всяка информация, която може да бъде използвана за идентифициране на дадено лице. Възможно е да Ви бъде поискана лична информация всеки път, щом влезете във връзка с нас или с наши партньори с оглед предоставянето на продуктите и услугите ни. Единствено при спазването на настоящата Политика на поведение при получаване, обработване и защита на личните данни и всички приложими законови разпоредби Администраторът и неговите партньори могат да споделят тази информация помежду си и да я използват.

Вашите лични данни се обработват единствено на територията на Република България, само за срока и за целите, за които са предоставени.


1. Какви лични данни събираме

Когато регистрирате акаунт, купувате продукт, участвате в томбола и др., можем да събираме различни видове информация, включително, но не само име, пощенски адрес, телефонен номер, email, предпочитан начин на комуникация, или други.

В случаите, в които е необходимо издаването на определени документи, например фактура, е възможно да Ви бъдат поискани и допълнителни данни съгласно изискванията на нормативната ( законовата ) уредба.

Съхраняваме история на поръчките, направени от всеки регистриран на сайта акаунт.


2. Как използваме личните данни

Обработваме личните Ви данни, за да изпълним задълженията си като страна по договор за продажба на стоки. Възможно е периодично да ги използваме за да изпращаме важни съобщения като известия относно направени поръчки, промени в Общите условия или други правила.

В случай, че сте заявили съгласие, обработваме Вашите данни за да Ви информираме за актуални промоции и рекламни активности. Веднъж заявено съгласие по всяко време може да бъде оттеглено като изпратите празен email на gdpr@sportrespect.com .
В случай, че сте заявили съгласие за участие в определени събития (конкурс, томбола, игра и др.) обработваме предоставените ни от Вас данни, за да администрираме тези активности.

3. Разкриване пред трети страни

В дадени случаи, с цел изпълнението на задълженията ни по сключени с Вас договори или на законови такива, е необходимо или ще бъдем задължени да разкриваме предоставени от Вас лични данни наши партньори (напр. транспортни, куриерски, монтажни фирми, и др.) или пред компетентни органи.

4. Защита на личните данни

Администраторът взима предпазни мерки, включващи административни, технически и физически мерки, за да защити личните ви данни от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

Когато публикувате във форуми, чат стаи или услуги на социални мрежи, личната информация, която споделяте, е видима за други потребители и може да бъде четена, събирана или използвана от тях. В тези случаи Вие носите отговорност за личната информация, която изберете да предоставите.

5. Цялост и задържане на личните данни

Ще задържим личните Ви данни за период, необходим за изпълнението на конкретната цел, ( доставка, промоция, маркетинг), за която същите се обработват, след което ще бъдат изтрити, освен ако нормативен акт изисква да ги задържим за по-дълъг период.

6. Права на субекта на лични данни

Можете да проверите точността, пълнотата и актуалността на личните си данни, както и да ги коригирате, като влезете в акаунта си.

Ако искате да оттеглите съгласието си за обработване на лични данни, да заявите корекция, да възразите срещу тяхното обработване или да поискате данните Ви да бъдат изтрити („правото да бъдеш забравен"), следва да изпратите искане в този смисъл с имейл до следния emai: gdpr@sportrespect.com . С оглед избягване на злоупотреби, искания с горното съдържание ще бъдат разглеждани само ако са изпратени от имейла, използван за регистрацията на акаунта, като запазваме правото си да поискаме допълнителни данни с оглед установяване идентичност на подалия искането и субекта на данните, за който се отнася.На подадени искания относно лични данни ще бъде отговорено в едномесечен срок, а в случай на необходимост от удължаване на посочения срок ще бъдете информирани за удължаването, както и за причините за забавянето. Можем да откажем да обработваме искания, които се повтарят неоснователно или застрашават поверителността на други потребители.


Във всички случаи имате право да подадете жалба до Комисия за защита на личните данни, kzld@cpdp.bg, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров" № 2.


На кратко: Администраторът на лични данни Ви уведомява, че имате право :

  • Да получите справка за това кой има достъп до личните Ви данни и с каква цел се обработват и как се съхраняват по всяко време ;

  • Имате възможността да си получите всички лични данни, с които администратора работи, както и с правото „да бъдете забравен", както и с всички последици от това ;

  • Имате възможност свободно да оттеглите съгласието си за обработка на личните Ви данни с писмена декларация и приемате законовите последствия от това.

  • Имате право на всякаква информация, относно личните Ви данни, съхранявани от „СПОРТ РЕСПЕКТ" ООД , както и да задавате всякакви въпроси, относно съхранение, обработка и унищожаване на лични данни.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех